Eladó telek Szentendre 985 nm
Eladó telek Szentendre 985 nm
Eladó telek Szentendre 985 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7773818
Referenciaszám: 910472
Frissítve: 16 napja

Szentendre eladó építési telek 985 m² telekterületű: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
30 355 Ft/m²
985 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 041 Ft
Második évtől
119 324 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szentendre egyik legszebb részén panorámás kilátással! Szentendrén, a Kakukk utca 8. szám alatt 985nm-es telek vált Eladóvá! A telek sajátossága a 2 utcáról való bejutási lehetőség mivel alulról a Berkenye utca felől gyalogosan is megközelíthető. A Kakukk utca felől és annak közelében építtethető családi házunk emelkedő terepszinten így a panorámás kilátás biztosított. Az ingatlantól mindössze 10 perc könnyed sétával a Dunapart is elérhető. A telken korábban egy 60nm-es lakóingatlan állt mely a térképen jelenleg is szerepel. Újbóli megépítése és bővítése, átalakítása könnyebb dokumentációs előkészítést és engedélyeztetést jelent. A víz korábban be lett vezetve míg a gáz, csatorna és a villany a telek előtt található így rákötés viszonylag egyszerűen megoldható. A telek Lke-Sp3-as, azaz kertvárosi és üdülőövezeti besorolással rendelkezik: -a telek beépíthetősége 15%-os -szabadonálló épület elhelyezést -5,0 épületmagasságot engedélyez Az ingatlan: -16 méter szélességgel és 60 méter hosszúsággal rendelkezik -15%-os beépíthetőség -összemérete 985nm-es melyen egy közel 140nm-es lakóingatlannal helyezhető el . -maximális építménymagasság 5.0 méter -a víz bevezetésre került a korábbiakban míg a villany, gáz és a csatorna a telek előtt található -2 utcáról is megközelíthető -fúrt kút -korábban egy 60nm-es lakóingatlan állt a telken amelynek az elbontása megtörtént Saját célra de akár befektetésnek szenzációs lehetőség! A környező utcák, szomszédos házak rendben tartottak, szimpatikus és barátságos szomszédokkal. Közlekedése: -busz 10 perc alatt elérhető egy könnyed sétával. -Budapest 10 perc alatt az M0-ás körgyűrű segítségével pedig szinte az összes autópálya és nagyobb város viszonylag gyorsan érhető el autóval. -Közelben közintézmények és bevásárlási lehetőségek Legyen az lakhatás vagy csak befektetési lehetőség, bármit keres, itt megtalálhatja számításait. Jöjjön el, nézze meg és lássa meg a benne rejlő potenciált! Csendes, madárcsicsergős környék rendkívül barátságos szomszédokkal. Nagyszerű választás, szuper ár-érték arányban! Minden nap elérhető vagyok, hívjon, egyeztessünk időpontot az ingatlan megtekintésére! Irodánkban a következő szolgáltatásokkal állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére: -ingatlanközvetítés (díjmentes tanácsadás, kiemelt méretű vevői adatbázis, magas szintű szakmai háttér) -bank semleges hitelügyintézés vásárlóknak (díjmentes hitelszűrés és tanácsadás) -Adás-vétellel kapcsolatos jogi tanácsadás. -Ingyenes ingatlan közvetítés kereső ügyfeleink részére. -Energetikai tanúsítvány készítése.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY