Eladó ház Debrecen 68 nm
Eladó ház Debrecen 68 nm
Eladó ház Debrecen 68 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7866534
Referenciaszám: HZ017483
Frissítve: 16 napja

Debrecen eladó házrész 2 szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
498 529 Ft/m²
68 m²
Alapterület
711 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 98 386 Ft
Második évtől
134 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecenben, a Fórum közvetlen közelében, a Rákóczi utca csendesebb szakaszán kínálok eladásra egy 68 nm-es, 2 szobás, részben felújított házrészt, 45-nm-es pincével és saját 25 nm-es, lekerített udvarrésszel, rendezett 4 lakásos udvarban! Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű, minden megtalálható a közvetlen közelében, amire a mindennapokban szükségünk lehet. A Fórum mellett a Pláza bevásárlóközpont , Debrecen főtere , az 1-es és a 2-es villamos vonala, több buszjárat is 2-3 perc sétával elérhető, ezért ideális befektetési lehetőség, könnyedén bérbeadható, de saját lakásnak is tökéletes választás azoknak, akik a pezsgő belvárosi életet preferálják!  Helyiségei: 2 szoba, konyha, étkező,  fürdőszoba, wc egyben, kamra, előszoba és fedett terasz.Főbb jellemzői:- nyílászárói részben cserélve lettek, műanyagra és redőnnyel és rovarhálóval vannak ellátva- a fürdőszobát hamarosan újra burkolják- fűtése gázkonvektoros és egy cserépkályha is található az egyik szobában- nagyon jó lakóközösség ( 4 lakásos udvar)- saját 2 helyiségből álló 45 nm-es pincehelyiség- tehermentesAmennyiben felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal, akár a hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1940
Erkély:
9,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holb Dániel Attila Duna House - Debrecen, Derék utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 174 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holb Dániel Attila Duna House - Debrecen, Derék utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 174 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY